Η Ναδίρ σουίτα του 5ου ορόφου κατευθύνει την απλότητα των γραμμών προς το industrial στυλ, σε έναν χώρο 55m2. Χαρακτηρίζεται από έντονες χρωματικές λεπτομέρειες κόκκινου και μπλε σε μονόχρωμο λιτό φόντο. Φιλοξενεί έως και 4 άτομα σε δυο διακριτούς χώρους (υπνοδωμάτιο και χώρος σαλονιού). Διαθέτει ένα κρεβάτι king size στο υπνοδωμάτιο και δυο καναπέδες-κρεβάτια single size στον χώρο σαλονιού.

Η Nadir Suite προσφέρει επώνυμα προϊόντα περιποίησης, flat-screen τηλεόραση, γραφείο, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμό (A/C), mini-bar, μηχανή espresso και βραστήρα. Επίσης, διαθέτει άνετο μπάνιο με ντους σε minimal decor και ποιοτικά προϊόντα ατομικής φροντίδας και υγιεινής. Το παράθυρο του υπνοδωματίου προσφέρει ατόφια urban θέα ενώ ο χώρος του σαλονιού έχει πρόσβαση στη βεράντα (10m2), με αστική θέα στην περιοχή του Πειραιά. Η σουίτα παρέχει τυποποιημένο πρωινό αυστηρών προδιαγραφών με προσθήκη τοπικών γεύσεων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Nadir Suite κατευθύνει την πόλη του Πειραιά στη minimal φιλοσοφία των MONOGRAM PREMIUM SUITES, με industrial παρεμβάσεις.