Η Ζενίθ σουίτα βρίσκεται στον 6ο όροφο, σε έναν ενιαίο χώρο 45m2. Προσφέρει πρόσβαση στη βεράντα (20m2) με αστική θέα στην περιοχή του Πειραιά. Η minimal φιλοσοφία συναντά την industrial εκδοχή της πολυτελούς φιλοξενίας. Ο άνετος ενιαίος χώρος φιλοξενεί έως και 3 επισκέπτες. Διαθέτει ένα κρεβάτι king size και έναν καναπέ-κρεβάτι single size σε industrial γραμμή. Είναι κατάλληλη για οικογένεια με παιδιά ακόμη και για business διαμονή.

Η Zenith Suite προσφέρει επώνυμα προϊόντα περιποίησης, flat-screen τηλεόραση, γραφείο εργασίας σε διακριτό σημείο, χρηματοκιβώτιο, mini-bar, μηχανή espresso, βραστήρα, κλιματισμό (A/C) και εξωτερικό νιπτήρα δωματίου. Επίσης, διαθέτει άνετο μπάνιο με ντους σε industrial decor και ποιοτικά προϊόντα ατομικής φροντίδας και υγιεινής. Η σουίτα παρέχει τυποποιημένο πρωινό αυστηρών προδιαγραφών με προσθήκη τοπικών γεύσεων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η Zenith Suite κατευθύνει την πόλη του Πειραιά στη minimal φιλοσοφία των MONOGRAM PREMIUM SUITES, με industrial παρεμβάσεις.